Geplaatst op Geef een reactie

Lekker op de hoogte blijven!

Zowel voor als achter de schermen ben ik druk bezig om van Gothicare een succes te maken. Ik ga bij winkels op bezoek om mijn spullen aan te prijzen en sluit daar zo af en toe een leuke deal mee. Ik zoek stad en land af op zoek naar leuke markten en andere kleine ondernemers om mee samen te werken. Kortom het is dus lekker druk, en dat vind ik fijn!

Mijn huidige werkvloer houdt helaas op te bestaan, dit betekend dat ik veel leuk sociaal contact kwijt raak maar daar tegenover staat wel dat ik extra veel tijd voor Gothicare over hou. Ik heb mijn logeerkamer al omgetoverd tot thuis atelier en ik zit gelukkig nog steeds bom vol leuke ideeën.

“SUPER LEUK SAMENWERKEN”

Ruim een half jaar geleden ben ik in contact gekomen met Cindy van CBEEZZZ, een hele aardige, sympathieke vrouw die net was begonnen met een online “concept” shop. Ik ben één van de inmiddels al vele kleine ondernemers die zij graag wil helpen een plekje op de grote markt te vinden. Haar motto: “The Big Support”, laten we onze krachten bundelen en de ondernemers steunen!

Maar wat ik denk ik nog wel het leukste vind aan mijn contact met Cindy, is dat ze gewoon de tijd voor me neemt om te brainstormen over bijvoorbeeld de prijzen van een nieuw product of hoe ik iets het beste kan verzenden. Het afgelopen jaar heb ik veel van haar geleerd want het was wel een eye-opener om te beseffen dat het runnen van je eigen bedrijfje verder gaat dan alleen maar leuke dingen maken.

“DE WINKEL VAN WAT!”

Elke keer, wanneer ik richting het centrum ging, op de fiets kwam ik er lang. Met grote oranje letters staat er WAT! op de gevel. Maar wat is WAT! nou eigenlijk? WAT! staat voor Werken Aan de Toekomst. Leuk hoor, werken aan de toekomst, maar over welke toekomst hebben ze het en hoe werken ze daar aan? Op een dag stonden er een aantal leuke producten buiten, een paar plantenbakken en een bord met “Welkom bij de winkel van WAT!”. Toen kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedrukken, ik stapte van mijn fiets af en liep naar binnen. Dit super gezellige winkeltje stond vol met leuke handgemaakte spullen en de sfeer voelde heel fijn aan. Op een bord achter de kassa staat een groot krijtbord, in dit leuke winkeltje kan je dus ook een kopje koffie of thee drinken. Ik was enthousiast!

Tijdens een leuk gesprek met één van de dames kreeg ik de informatie dat WAT! een sociale werkvloer is voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze locatie vormt een springplank naar een plaats in de samenleving waar ze gewaardeerd worden, waarin hun zelfredzaamheid toeneemt. Nadat ik vervolgens mijn verhaal en het ontstaan van Gothicare had gedeeld was niet alleen ik de gene die enthousiast was. Van het één kwam vrij snel het ander en nu heb ik een vaste afnemer van mijn producten!

“EN DOOOORRR”

Deze leuke ontwikkelingen hebben mijn creatieve ondernemers bloed laten stromen. Enthousiaster en zelfs een stukje zelfverzekerder dan voorheen ga ik dit spannende avontuur aan. Ik wil iedereen die mij het afgelopen jaar heeft geholpen, gemotiveerd en gesteund enorm bedanken!

XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *